WINKELINRICHTINGEN

INDUSTRIËLE WONING - EN  WINKELINRICHTINGEN

Iedere winkel is uniek, het interieur van een winkel bepaalt wat de winkel uitstraalt. Daarom is het erg belangrijk dat het complete interieur de te verkopen producten ten goede doen en uiteindelijk zorgt voor een optimale presentatie naar de klant! Anders gezegd kan een op maat gemaakte winkelinrichting positief bijdragen aan het koopgedrag van een klant, door uit het oog springende elementen verspreid door de winkel te plaatsen is de klant eerder geneigd de hele winkel te willen bekijken. Uiteraard is het altijd de bedoeling dat het interieur een goede aanvulling is op de te verkopen producten en niet andersom! 

WERKWIJZE

Samen met de klant bekijk ik hoe de ruimte het beste ingericht kan worden. Welke manier van presentatie is bijv. het beste voor de te verkopen producten? Vervolgens maak ik aan de hand van jouw wensen een passend interieurontwerp. Diverse winkels heb ik al voorzien van unieke meubelstukken die als geheel een uniek en industrieel winkelinterieur creëren. Meubels die ik onder andere voor diverse winkels heb gemaakt zijn: toonbanken, sidetables, industriële tafels, wandsystemen (bijv. 6 meter lang), ladekasten, koffiekasten, spiegels met eiken omlijsting, presentatiewanden, bankjes, boekenkasten en maatwerk bakjes voor vlakstukken. Zo is voor iedere wens een bijpassend meubel te ontwerpen!

DUURZAME MATERIALEN

Alle op maat gemaakte industriële winkelinrichtingen worden vervaardigd van duurzaam Europees eikenhout en gerecycled staal, eveneens probeer ik alle afvalstromen te die ontstaan tijdens het productieproces te hergebruiken. In de onderstaande afbeeldingen zijn de meest recente winkelinrichtingen te zien.


 

ONTWERP JOUW DROOMMEUBEL
Ben je al een lange tijd op zoek naar een specifiek handgemaakt meubel in industriële stijl maar kun je het nergens vinden? Dan help ik je graag met het perfecte meubel voor jouw winkelinrichting!

HANDGEMAAKT DESIGN
Alle industriële meubels worden zelf ontworpen met behulp van 3D tekensoftware. Voordat het ontwerp wordt geproduceerd kun je al zien hoe het gaat worden en het ontwerp nog aanpassen totdat het perfect is.

DUURZAME WERKWIJZE
Alle meubels worden vervaardigd uit lokaal duurzaam Europees Eikenhout en gerecycled staal. Daarnaast worden alle meubels gemaakt in een energie neutrale werkplaats! 

BINNEN 24 UUR CONTACT
Interesse in een woning-, restaurant- of winkelinrichting door steelmywood? Vul dan het contactformulier in of mail naar els@steelmywood.nl en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

INTERACTIEF PRODUCTIEPROCES
Tijdens de productie hou ik mijn klanten veelvuldig op de hoogte. Ook ben ik altijd te bereiken mocht je vragen hebben of wijzigingen willen doorgeven.

SNELLE LEVERING
Een totale industriële handgemaakte inrichting kan al binnen 4/5 weken in jouw winkel staan!