Rek ANTON

From: 89,95

 
 
Wissen

Kun je niet kiezen welke kleur frame of lak je wil?
Bekijk dan het overzicht door op onderstaande knop te klikken.

Kleuropties frames & planken


Wil je graag dit product maar dan met andere maten, verhoudingen of kleuren?
Dat kan! Ik beantwoord je mail binnen 24 uur met veel plezier!

Geef het door

 

Beschrijving

Duurzaam industrieel wandrek ANTON is een handig en robuust rek van lokaal Europees eiken en heeft gerecyclede stalen frames. De eiken planken zijn 22 mm dik en 20 cm breed en het staal is 8 mm dik.

Multifunctioneel duurzaam industrieel wandrek

Het rek is te gebruiken in de keuken als handig kruidenrek. Vaak wordt ANTON opgehangen in de woonkamer boven een bank of op een andere nog kale plek. Duurzaam industrieel wandrek ANTON is standaard te verkrijgen in vier verschillende lak kleuren en twee kleuren frames, mocht je een andere specifieke kleur willen is dit uiteraard ook mogelijk! Vaker maak ik de eiken rekken bijpassend bij een vloer of een ander meubelstuk van een klant. 

Verzending

Bij verzending wordt industrieel wandrek ANTON plat en gedemonteerd verzonden binnen Nederland, maar ook naar België en Duitsland. Hij kan helaas niet door de brievenbus dus hem zal haar zelf aan moeten nemen van de postbode. De verzendkosten binnen Nederland zijn €15 en naar België en Duitsland €20. Alle rekken worden met biobased inpakfolie ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje! Het rek maak ik op bestelling en is tijdelijk binnen 1 week al klaar! Ook tijdens de productie hou ik je op de hoogte van de vorderingen.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar meer foto’s van dit rek bij klanten thuis? Kijk dan op inspiratiepagina!
Voor een inkijkje in het productieproces en leuke updates kun je mij volgen op instagram en facebook. 

Extra informatie

Afmetingen 80 × 20 × 55 cm
Kleur frames

Onbehandeld, Zwart

Kleur lak

Blank, Grenen, Rood, Donker