Rek BEA

From: 114,95

 
 
Wissen

Kun je niet kiezen welke kleur frame of lak je wil?
Bekijk dan het overzicht door op onderstaande knop te klikken.

Kleuropties frames & planken


Wil je graag dit product maar dan met andere maten, verhoudingen of kleuren?
Dat kan! Ik beantwoord je mail binnen 24 uur met veel plezier!

Geef het door

 

Beschrijving

BEA is een duurzaam rechthoekig wandrek handgemaakt van lokaal Europees eiken en heeft gerecyclede stalen frames. De eiken planken zijn 22 mm dik en 25 cm breed en het staal is 8 mm dik. De tussenruimte tussen de planken is 30 cm.

Duurzaam rechthoekig wandrek

Het rek is te gebruiken in de keuken als handig kruidenrek. Het ontwerp van rek BEA is eigenlijk per ongeluk tot stand gekomen omdat ik een paar overgebleven maatwerkframes niet wilde weggooien. Hier laste ik twee ophang ogen aan die achter de planken verdwenen en rek BEA was geboren.

De planken vallen voor de ophang ogen waardoor de frames aan de muur lijken te zweven.Vaak wordt BEA opgehangen in keuken of woonkamer boven het aanrecht of de bank of op een andere nog kale plek.

Duurzaam rechthoekig wandrek BEA is standaard te verkrijgen in vier verschillende lak kleuren en twee kleuren frames, mocht je een andere specifieke kleur willen is dit uiteraard ook mogelijk! Vaker maak ik de eiken rekken bijpassend bij een vloer of een ander meubelstuk van een klant. 

Verzending duurzaam rechthoekig wandrek

Bij verzending wordt BEA plat en gedemonteerd verzonden binnen Nederland, maar ook naar België en Duitsland.  Ze kan helaas niet door de brievenbus dus je zal haar zelf aan moeten nemen van de postbode. De verzendkosten binnen Nederland zijn €15 en naar België en Duitsland €20. Alle rekken worden met biobased inpakfolie ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje! Het rek maak ik op bestelling en is tijdelijk binnen 1 week al klaar! Ook tijdens de productie hou ik je op de hoogte van de vorderingen.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar meer foto’s van dit rek bij klanten thuis? Kijk dan op de inspiratiepagina!
Voor een inkijkje in het productieproces en leuke updates kun je mij volgen op instagram en facebook. 

Extra informatie

Afmetingen 80 × 25 × 32 cm
Kleur frames

Onbehandeld, Zwart

Kleur lak eiken

Blank, Grenen, Rood, Donker