Ongelijk rek JUT (M)

From: 174,95

 
 
Wissen

Kun je niet kiezen welke kleur frame of lak je wil?
Bekijk dan het overzicht door op onderstaande knop te klikken.

Kleuropties frames & planken


Wil je graag dit product maar dan met andere maten, verhoudingen of kleuren?
Dat kan! Ik beantwoord je mail binnen 24 uur met veel plezier!

Geef het door

 

Beschrijving

Duurzaam eiken wandrek JUT (M) is een industrieel rek van lokaal Europees eiken en heeft gerecyclede stalen frames. De eiken planken zijn 22 mm dik en 20 cm breed en het staal is 6 mm dik.

Duurzaam eiken wandrek als kruidenrek of boekenplank

Het rek is te gebruiken in de keuken als handig kruidenrek. Vaak wordt JUT opgehangen in de woonkamer boven een bank of op een andere nog kale plek. Klanten omschrijven rek JUT vaak als ‘een echte eyecatcher in huis’.  Het eiken rek is gespiegeld op te hangen zodat je zelf kan bepalen hoe het hangt!

Duurzaam eiken wandrek JUT (M) is standaard te verkrijgen in vier verschillende lak kleuren en twee kleuren frames, mocht je een andere specifieke kleur willen is dit uiteraard ook mogelijk! Vaker maak ik de eiken rekken bijpassend bij een vloer of een ander meubelstuk van een klant. Tevens is JUT te verkrijgen in maat L.  De eiken planken hiervan zijn 25 cm dus iets breder dan de maat M.

Verzending duurzaam eiken wandrek

Bij verzending wordt JUT plat en gedemonteerd verzonden binnen Nederland, maar ook naar België en Duitsland. Ze kan helaas niet door de brievenbus dus je zal haar zelf aan moeten nemen van de postbode. De verzendkosten binnen Nederland zijn €15 en naar België en Duitsland €20. Alle rekken worden met biobased inpakfolie ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje! Het rek maak ik op bestelling en is tijdelijk binnen 1 week al klaar! Ook tijdens de productie hou ik je op de hoogte van de vorderingen.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar meer foto’s van dit rek bij klanten thuis? Kijk dan op de inspiratiepagina!
Voor een inkijkje in het productieproces en leuke updates kun je mij volgen op instagram en facebook. 

Extra informatie

Afmetingen 100 × 20 × 80 cm
Kleur frames

Onbehandeld, Zwart

Kleur lak eiken

Blank, Grenen, Rood, Donker