STEELMYDEAL (L)

From: 319,95

 
 
Wissen

Kun je niet kiezen welke kleur frame of lak je wil?
Bekijk dan het overzicht door op onderstaande knop te klikken.

Kleuropties frames & planken


Wil je graag dit product maar dan met andere maten, verhoudingen of kleuren?
Dat kan! Ik beantwoord je mail binnen 24 uur met veel plezier!

Geef het door

 
Categorie:

Beschrijving

Wil je je huis een voordelige maar toch unieke make-over geven? Dan is de steelmydeal wellicht een optie! Twee handgemaakte eiken wandrekken van duurzaam hout en gerecyclede stalen frames. Het hout komt van lokale Europese eiken. De eiken planken zijn 22 mm dik en 25 cm breed en het staal is 6 mm dik.

Twee handgemaakte eiken wandrekken voor een voordelige prijs 

De handgemaakte eiken wandrekken van duurzaam hout zijn multifunctioneel en bijvoorbeeld te gebruiken als kruidenrek of wandrek voor in de hal of wc. Deze steelmydeal is uitgevoerd in rekken in maat L, zowel rek JUT als BEA worden uitgevoerd in eenzelfde lakkleur naar keuze. In de afbeeldingen zijn de lakkleuren te zien. Daarnaast is per product in de webshop duidelijk de kleur te zien. Op de kleurstellingen pagina kun je de lakkleuren ook bekijken en jouw favoriet kiezen. Wil je een afwijkende kleur dan de standaard kleuren? Tegen een meerprijs is dit mogelijk. 

Verzending

Bij verzending worden rek JUT (L) en rek BEA plat en gedemonteerd verzonden binnen Nederland, maar ook naar België en Duitsland. De verzendkosten binnen Nederland zijn €20 en naar België en Duitsland €25. Alle rekken worden met biobased inpakfolie ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje! De rekken maak ik op bestelling en zijn tijdelijk binnen 1 week al klaar! Ook tijdens de productie hou ik je op de hoogte van de vorderingen.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar meer foto’s van dit rek bij klanten thuis? Kijk dan op de inspiratiepagina!
Voor een inkijkje in het productieproces en leuke updates kun je mij volgen op instagram en facebook. 

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Afmetingen 100 × 20 × 80 cm
Kleur frames

Onbehandeld, Zwart

Kleur lak eiken

Blank, Grenen, Rood, Donker