VOORWAARDEN

Wanneer je een bestelling plaatst in de webshop ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

  • Alle producten worden op bestelling gemaakt en worden zorgvuldig ingepakt wanneer het wordt verzonden, na verzending is het niet mogelijk producten te retourneren. 
  • Verzenden is op eigen risico, steelmywood staat niet garant voor beschadigingen die tijdens het verzenden ontstaan. Wel ben ik uiteraard bereid mee te denken voor een passende oplossing!
  • Steelmywood staat niet garant voor trekkingen in het eikenhout, scheuren, ongedierte (houtworm/boktor) en (lichte) vervormingen kunnen op den duur staan omdat hout altijd blijft werken. Mocht dit voorkomen staan wij hier ook machteloos tegenover. 
  • Mocht je in de gelegenheid zijn om je bestelling op te halen raad ik dit aan, helaas gebeurd het heel af en toe nog dat een meubels beschadigd wordt bezorgd. 
  • Steelmywood staat niet garant voor de manier waarop het rek is opgehangen, veel van de producten uit de webshop worden geleverd met een ophanginstructie maar aangezien ik vaak niet weet aan wat voor muur een rek komt te hangen is dit de verantwoordelijkheid van de klant zelf. Mocht het rek niet goed bevestigd aan de muur zijn staat steelmywood niet garant voor beschadigingen die hierdoor zijn ontstaan.