VOORWAARDEN

Wanneer u een bestelling plaatst in de webshop gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden:

  • Wij controleren al onze producten voor verzending zeer nauwkeurig en pakken het ook zorgvuldig voor je in. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Na jouw nadrukkelijke goedkeuring verzenden wij je product en vervalt de garantie. Wij staan niet garant voor eventuele beschadigingen tijdens de verzending of trekkingen in het hout. Wij pakken het zorgvuldig en heel stevig voor u in.
  • Al onze producten zijn uniek en worden naar wens van de klant gemaakt, daarom kunnen deze producten ook niet worden geretourneerd.
  • Wanneer je jouw product komt ophalen en je niet tevreden bent, kunnen wij dit uiteraard (ter plekke) voor je aanpassen. Bij verzending is dit niet mogelijk.
  • Mocht je er niet uitkomen bij het ophangen geven wij graag advies! Kijk op de pagina¬†instructies¬†voor korte filmpjes over het ophangen van de rekken! Al onze producten worden voor ophalen/verzending nauwkeurig nagemeten en ook is het product pas klaar als je goedkeuring heeft gegeven. Echter kunnen wij niet controleren hoe het rek is opgehangen en staan wij hier niet garant voor.