OVER

WIE IS STEELMYWOOD? 

Ik ben Els Esselink, de kracht achter steelmywood. Ik bedenk, ontwerp en maak alle producten. Steelmywood levert maatwerk voor een betaalbare prijs en veelvuldig contact met de klant staat centraal. Ik denk graag mee met je wensen en maak hier samen met jou een passend ontwerp bij.

WAAR KOMT DE NAAM STEELMYWOOD VANDAAN?

De eerste producten die ik maakte, waren van het hout gemaakt dat een restant was van de gebouwde schuren om ons huis in Laren Gld en was eigenlijk van mijn vader. Omdat ik het erg zonde vond dat het hout daar maar lag te liggen, besloot ik de rekken er van te maken om de houtwormen te slim af te zijn. Het hout heb ik dus eigenlijk 'gestolen' van mijn vader. Toen mijn vriend vroeg hoe ik mijn bedrijf wou gaan noemen, hoefde ik niet lang na te denken en floepte er al gauw steelmywood uit! De producten die ik maak zijn van staal en hout en met de oorsprong van mijn eerste hout, kon ik een pakkende woordspeling maken.

Heb je gave ideeën voor steelmywood of wil je samenwerken? Neem contact met ons op via het contactformulier of els@steelmywood.nl

 

Volg ons op Facebook!

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

VOORWAARDEN

Wanneer je een bestelling plaatst wordt je gevraagd akkoord te gaan met onze voorwaarden