MAATWERK

'JOUW IDEEËN TOT LEVEN GEBRACHT'


Naast de producten in de webshop verzorgt steelmywood ook complete woning- en winkelinterieurs variërend van 8 meter lange wandsystemen tot slaapkamer rekjes 'nachtrekjes' van slechts 50 cm breed. Mijn voorliefde voor retro meubelair uit de jaren 60/70 is in de meeste maatwerkprojecten wel terug te zien. Uiteraard is een meer industriële look ook mogelijk. Alles bij een maatwerk project wordt met de hand gedaan, van de eerste schets tot de daadwerkelijke productie van het ontwerp. Tevens hou ik je tijdens de productie veelvuldig op de hoogte zodat het haast lijkt alsof je in de werkplaats aanwezig bent! Zo komen we samen tot het perfecte meubel voor in jouw huis of restaurant.

RETRO WANDSYSTEMEN


Een handgemaakt en uniek duurzaam wandsysteem in huis aan de hand van jouw schets of idee. De onderstaande wandsystemen zijn gemaakt in retro / vintage stijl met verschillende afmetingen en invullingen. De maatwerk wandsystemen zijn te maken in de maten die je nodig hebt voor jouw huis of restaurant. Tevens zijn de wandsystemen voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo kunnen de retro wandsystemen worden uitgevoerd in een lakkleur passend bij andere meubels in het huis of kan het worden voorzien van kast- en bureaudelen.

Retro wandsysteem

INDUSTRIËLE WONING - EN WINKELINRICHTINGEN


Diverse woning- en winkelinrichtingen zijn hieronder te zien, variërend van complete interieurs met eiken eetkamertafels, salontafels, sidetables, radiatorombouwen, spiegels, kapstokken en ga zo maar door. Niets is onmogelijk!

MAATWERK WANDREKKEN


Naast grote projecten maakt steelmywood ook kleine maatwerk projecten zoals 'nachtrekjes' die in smalle slaapkamers kunnen worden gehangen om toch een opbergmogelijkheid te creëren. Alle producten uit de webshop kunnen worden aangepast naar de kleuren, afmetingen en verhoudingen die je voor ogen hebt. Maak een simpele schets en stuur deze op naar els@steelmywood.nl en jouw idee kan gerealiseerd worden.


 

ONTWERP JOUW DROOMMEUBEL
Ben je al een lange tijd op zoek naar een handgemaakt meubel in industriële stijl maar kun je het nergens vinden? Ik help je graag met het perfecte meubel voor jouw huis, restaurant of winkel!

HANDGEMAAKT DESIGN
Alle industriële meubels worden zelf ontworpen met behulp van 3D tekensoftware. Voordat het ontwerp wordt geproduceerd kun je al zien hoe het gaat worden en het ontwerp nog aanpassen totdat het perfect is. 

DUURZAME WERKWIJZE
Alle meubels worden vervaardigd uit lokaal duurzaam Europees Eikenhout en gerecycled staal. Alle meubels worden gemaakt in een energie neutrale werkplaats! 

BINNEN 24 UUR CONTACT
Interesse in een woning-, restaurant- of winkelinrichting door steelmywood? Vul dan het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

INTERACTIEF PRODUCTIEPROCES
Tijdens de productie hou ik mijn klanten veelvuldig op de hoogte. Ik ben altijd te bereiken mocht je vragen hebben of wijzigingen willen doorgeven.

SNELLE LEVERING
Een complete handgemaakte inrichting kan al binnen 4/5 weken in jouw huis, restaurant of winkel staan! Maatwerk producten tot 175 cm kunnen ook worden verzonden. 

http://www.facebook.com/steelmywood

http://www.instagram.com/steelmywood

maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar

http://www.facebook.com/steelmywood

http://www.instagram.com/steelmywood

maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar industrieel maatwerk industrieel maatwerk