MAATWERK

 

JOUW IDEEËN TOT LEVEN GEBRACHT

De leukste projecten blijven toch de maatwerk projecten, samen met mijn klanten ontwerp ik hét perfecte meubel. Hieronder wordt per project een impressie gegeven van het geleverde maatwerk! Dit zijn o.a. winkelinrichtingen, woninginrichtingen maar ook restaurantinrichtingen, allemaal uniek op hun eigen manier. Zo heb ik o.a. een industrieel wandbureau, industriële tijdschriftenwand, industriële sidetable en diverse andere unieke meubels handgemaakt. Van het ontwerp tot het uiteindelijke product, ik hou mijn klanten veelvuldig op de hoogte zodat je precies weet wat er speelt. 

Doordat steelmywood gebruik maak van 3D software kunnen ideeën makkelijk vertaald worden naar 3D ontwerpen. Ook kan de ruimte van de te plaatsen meubels worden geanimeerd zodat je voordat de meubels gemaakt gaan worden al kan zien hoe het er uiteindelijk uit zal gaan zien! Geen idee is te gek, ik denk graag mee om er een té gekke inrichting van te maken.  Al mijn meubels worden gemaakt van duurzaam Europees Eiken en gerecycled staal, duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Dat is ook waarom al mijn meubels worden handgemaakt in een energie neutrale werkplaats! 


 

ONTWERP JOUW DROOMMEUBEL
Ben je al een lange tijd op zoek naar een handgemaakt meubel in industriële stijl maar kun je het nergens vinden? Ik help je graag met het perfecte meubel voor jouw huis, restaurant of winkel!

HANDGEMAAKT DESIGN
Alle industriële meubels worden zelf ontworpen met behulp van 3D tekensoftware. Voordat het ontwerp wordt geproduceerd kun je al zien hoe het gaat worden en het ontwerp nog aanpassen totdat het perfect is. 

DUURZAME WERKWIJZE
Alle meubels worden vervaardigd uit lokaal duurzaam Europees Eikenhout en gerecycled staal. Alle meubels worden gemaakt in een energie neutrale werkplaats! 

BINNEN 24 UUR CONTACT
Interesse in een woning-, restaurant- of winkelinrichting door steelmywood? Vul dan het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

INTERACTIEF PRODUCTIEPROCES
Tijdens de productie hou ik mijn klanten veelvuldig op de hoogte. Ik ben altijd te bereiken mocht je vragen hebben of wijzigingen willen doorgeven.

SNELLE LEVERING
Een complete handgemaakte inrichting kan al binnen 4/5 weken in jouw huis, restaurant of winkel staan! Maatwerk producten tot 175 cm kunnen ook worden verzonden. 

http://www.facebook.com/steelmywood

http://www.instagram.com/steelmywood

maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar

http://www.facebook.com/steelmywood

http://www.instagram.com/steelmywood

maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar maatwerk voor unieke projecten, betaalbaar industrieel maatwerk industrieel maatwerk