KLEURKEUZE

Op deze pagina zijn standaard opties voor lak- en framekleuren te vinden.  Aangezien ik duurzaamheid erg belangrijk vind worden alle producten met de hand gemaakt van lokaal duurzaam Europees Eiken. Tevens worden ook de frames gemaakt van gerecycled RVS! Niet alleen zijn alle producten te verkrijgen in de standaard kleuren maar ook in een afwijkende kleur die bij jouw interieur past. Regelmatig maak ik de frames en planken in een kleur naar wens, denk hierbij bijvoorbeeld aan frames in wit of antraciet. Voor een kleine meerprijs maak ik het helemaal in de kleuren die jij graag wilt.

EUROPEES EIKEN 

Alle handgemaakte meubels worden vervaardigd lokaal duurzaam Europees Eiken, de planken kunnen onbehandeld blijven, je kunt ook kiezen voor één van de vier lakkleuren. Het maakt geen verschil voor de prijs voor het rek of je kiest voor lakkleur 1 of lakkleur 4. Op de inspiratie pagina zijn foto's van klanten te zien met de bijbehorende informatie over de kleur lak en kleur frames.

FRAMES

De frames worden standaard onbehandeld of zwart uitgevoerd, daarnaast zijn andere kleur zoals bijvoorbeeld wit of antraciet ook mogelijk. Aangezien de frames op bestelling met de handgemaakt speciaal voor jou gemaakt worden, is het bijvoorbeeld geen enkel probleem de frames een afwijkende kleur te maken! Hieronder zijn voorbeelden te zien van meubels met verschillende kleuren frames!

Kleurkeuze voor eikenhout en frames. Kleurkeuze voor eikenhout en frames Kleurkeuze voor eikenhout. en frames Kleurkeuze voor eikenhout. en frames Kleurkeuze voor eikenhout .en frames Kleurkeuze voor eikenhout. en frames

Aangezien ik duurzaamheid erg belangrijk vind worden alle producten ten eerste met de hand gemaakt van lokaal duurzaam Europees Eiken.  Ten tweede zijn ook de frames zijn van gerecycled RVS! Bovendien zijn alleen alle producten te verkrijgen in de standaard kleuren. Ook eveneens in een afwijkende kleur die bij jouw interieur past. Regelmatig maak ik de frames en planken in een kleur naar wens, denk hierbij bijvoorbeeld aan frames in wit of antraciet.Voor een kleine meerprijs maak ik het helemaal in de kleuren die jij graag wilt.

Industriële vintage meubels handgemaakt duurzaam , recycle wandrekken. Unieke meubels one of a kind. Dutch Design meubels, design meubels.Industriële vintage meubels handgemaakt duurzaam , recycle wandrekken. Unieke meubels one of a kind. Dutch Design meubels, design meubels.Industriële vintage meubels handgemaakt duurzaam , recycle wandrekken. Unieke meubels one of a kind. Dutch Design meubels, design meubels.Industriële vintage meubels handgemaakt duurzaam , recycle wandrekken. Unieke meubels one of a kind. Dutch Design meubels, design meubels.Industriële vintage meubels handgemaakt duurzaam , recycle wandrekken. Unieke meubels one of a kind. Dutch Design meubels, design meubels.