INSPIRATIE

FOTO'S VAN HANDGEMAAKTE MEUBELS DOOR KLANTEN

Op de inspiratie pagina worden foto's gedeeld van handgemaakte wandrekken die ik van klanten krijg! Om een goed beeld te krijgen hoe een handgemaakte wandrek straks in jouw interieur zal passen staat er per afbeelding welke kleur lak er is gebruikt, zo kun je makkelijk een keuze maken uit de standaard lak- en frame kleuren. Mocht je een afwijkende lak- en/of frame kleur willen is dit geen enkel probleem. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier of mail naar els@steelmywood.nl en je hebt binnen 24 uur een reactie!


 

ONTWERP JOUW DROOMMEUBEL
Ben je al een lange tijd op zoek naar een handgemaakt meubel in industriële stijl, maar kun je het nergens vinden? Ik help je graag met het perfecte meubel voor jouw huis, restaurant of winkel!

HANDGEMAAKT DESIGN
Alle industriële meubels worden zelf ontworpen met behulp van 3D tekensoftware, voordat het ontwerp wordt geproduceerd kun je al zien hoe het gaat worden en het ontwerp nog aanpassen totdat het perfect is.

DUURZAME WERKWIJZE
Alle meubels worden vervaardigd uit lokaal duurzaam Europees Eikenhout en gerecycled staal, alle meubels worden gemaakt in een energie neutrale werkplaats!

BINNEN 24 UUR CONTACT
Wanneer je een bestelling plaatst in de webshop hebben we binnen 24 uur contact! Voor andere vragen ben ik ook te bereiken via het contactformulier.

INTERACTIEF PRODUCTIEPROCES
Tijdens de productie van een industrieel meubels hou ik mijn klanten veelvuldig op de hoogte zodat je precies weet wat er speelt!

SNELLE LEVERING
Alle meubels uit de webshop worden binnen 2/3 weken geleverd, ieder industrieel meubel wordt op bestelling gemaakt en is dus uniek!