HOE WERKT BESTELLEN?

In 6 stappen helder wat het bestel- en maakproces precies inhoudt!

1. KIES EN BESTEL JOUW HANDGEMAAKTE PRODUCT
Met 3 klikken bestel je een meubel naar keuze! Binnen 24 uur reageer ik persoonlijk op je bestelling om te controleren of alle voorkeuren naar jouw wens zijn ingevuld!

2. VERZOEK BETALEN VAN DE AANBETALING
De aanbetaling dient voorafgaand aan de productie te worden betaald. De tweede betaling hoeft pas betaald te worden nadat je goedkeuring hebt gegeven op het eindresultaat!

3. IK GA AAN DE SLAG!
Alle meubels uit de webshop worden op bestelling speciaal voor jou gemaakt, Het duurt meestal twee weken voordat jouw bestelling klaar is!

4. IK HOU JE OP DE HOOGTE
Tijdens de productie word je veelvuldig op de hoogte gehouden van de vorderingen rondom je bestelling. Mocht je tussendoor vragen of wijzigingen willen doorgeven is dit geen enkel probleem!

5. HET PRODUCT IS KLAAR EN JE ONTVANGT FOTO'S
Als het product klaar is stuur ik je foto's van het handgemaakte meubel zodat je kan zien hoe het is geworden. Wanneer je jouw goedkeuring hebt gegeven is het product pas écht klaar!

 

6. OPHALEN OF VERZENDEN
Je kunt ervoor kiezen om het product te laten verzenden of het op te halen als de tweede betaling is voldaan. Je ontvangt bij verzenden automatisch de track & trace code als het product is gepost!

handgemaakte vintage retro stijl meubels, duurzaam en ambachtelijk.

Inspiratie nodig?

 Inmiddels heb ik al meer dan 700 klanten mogen helpen aan een uniek handgemaakt meubel. In het inspiratie album staan meer dan 200 foto's die ik ontving van klanten! 

WAT VINDEN KLANTEN? 

steelmywood
5.0
powered by Facebook
Maaike Vranken
Maaike Vranken
2019-06-17T18:28:49+0000
Vlotte contacten, snelle levering en topproduct!
David Spier
David Spier
2019-05-20T07:53:40+0000
Voor ons heeft het veel meerwaarde dat we ons kekke rekje niet uit een anonieme meubelwinkel hebben gehaald, maar dat het door iemand is gemaakt met een naam en gezicht. We zijn er superblij mee en het contact met Els was top! We zijn al aan het kijken welke muren nog meer een steelmywoodje kunnen gebruiken. 😉lees meer
Judith de Kruif
Judith de Kruif
2019-03-13T11:36:42+0000
Steelmywood is een fantastische bedrijf. Els luistert naar je wensen maakt een opzetje, een 3d tekening en na evt aanpassingen en goedkeuring een fantastisch product. Wij zijn echt heel blij met onze prachtige meubels voor in onze winkellees meer
Lydia Pieters
Lydia Pieters
2019-02-03T19:51:50+0000
Heel mooi afgewerkt, uniek en handgemaakt rek! Een echte blikvanger voor boven mijn bank! Helaas was er tijdens het vervoer het een en ander beschadigd. Dit werd zonder problemen, binnen enkele dagen opgelost. Blij met het rek en blij met de service! Raad het iedereen aan!lees meer
Ingrid Pauw
Ingrid Pauw
2018-09-05T20:53:04+0000
Precies geworden zoals ik t in mijn hoofd had! Bedankt Els
Marjolein Van Der Meij
Marjolein Van Der Meij
2018-08-12T18:22:05+0000
We hebben een super gaaf rek voor boven de eetkamertafel gekocht bij Steelmywood. Hij hangt echt super leuk, alsof hij er echt voor gemaakt is! De service en contact was super goed en leuk, ik raad Steelmywood bij iedereen aan!lees meer
Next Reviews

In 6 stappen helder hoe het bestel- en maakproces van steelmywood eruit ziet. Geen verrassingen! In 6 stappen helder hoe het bestel- en maakproces van steelmywood eruit ziet. Geen verrassingen! In 6 stappen helder hoe het bestel- en maakproces van steelmywood eruit ziet. Geen verrassingen! In 6 stappen helder hoe het bestel- en maakproces van steelmywood eruit ziet. Geen verrassingen!

Hoe werkt bestellen bij steelmywood?Hoe werkt bestellen bij steelmywood?Hoe werkt bestellen bij steelmywood?Hoe werkt bestellen bij steelmywood?

http://www.facebook.com/steelmywood

http://www.instagram.com/steelmywood

In 6 stappen helder hoe het bestel- en maakproces van steelmywood eruit ziet. Geen verrassingen! In 6 stappen helder hoe het bestel- en maakproces van steelmywood eruit ziet. Geen verrassingen! In 6 stappen helder hoe het bestel- en maakproces van steelmywood eruit ziet. Geen verrassingen! In 6 stappen helder hoe het bestel- en maakproces van steelmywood eruit ziet. Geen verrassingen! Hoe werkt bestellen bij steelmywood? Hoe werkt bestellen bij steelmywood? Hoe werkt bestellen bij steelmywood? Hoe werkt bestellen bij steelmywood? Hoe werkt bestellen bij steelmywood? Hoe werkt bestellen bij steelmywood?